Ultima oră
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa
O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”

PIEDICĂ PENTRU STOIAN ÎN DRUMUL SPRE CFR. PETRESCU: ”CE SĂ FAC CU ASTFEL DE JUCĂTORI?”

Noutăți Publicat pe 12 iun 2019
mail-share icon Email

Adrian Stoian ar putea ajunge în Gruia, după cele şase luni de la FCSB. La echipa lui Becali a prins doar două meciuri. În cele două apariţii a adunat 100 de minute, iar în alte etape a fost rezervă. În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Italia, unde a strâns peste 100 de jocuri. Perioada lungă în care a stat pe tuşă l-ar putea nemulţumi, însă, pe Dan Petrescu. Tehnicianul lui CFR Cluj are propriile reguli în privinţa alcătuirii primului 11.

”Sunt foarte mulţi jucători pe care ni-i dorim, mai ales care au jucat. Din Liga 1 sau din alte campionate. Dacă au jucat îi luăm, dacă nu au jucat ce să fac cu ei? Avem noi jucători care nu au jucat”, a declarat Petrescu într-o conferinţă de presă.

Campioana României a plecat în Austria, unde îşi va desfăşura stagiul de pregătire al verii. Când va reveni din cantonament, Dan Petrescu îşi doreşte ca jucătorii să fie pregătiţi 100% pentru primul obiectiv: acela de a se califica în grupele Champions League sau Europa League.

”Normal, Champions League e aproape imposibil. Dar, la cum mă cunoaşteţi, ştiţi că voi încerca la maxim să ajungem acolo”, a mai spus tehnicianul vişiniilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele