Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Pierdere grea pentru Real Madrid: Courtois va lipsi din El Clasico! ”Galacticii” primesc şi o veste bună

Real Madrid Publicat pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20889361/1/profimedia-0724129777.jpg

Portarul Thibaut Courtois a suferit o criză de sciatică şi nu va juca în meciul de duminică pe care Real Madrid îl va disputa în compania rivalei Barcelona, a anunţat antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti. În schimb, fundaşul Rudiger face parte dintre jucătorii convocaţi pentru El Clasico.

Courtois nu s-a restabilit după criza de sciatică suferită şi nu a participat la antrenamentul de sâmbătă, iar Carlo Ancelotti crede că portarul belgian nu se va restabili în timp util pentru a evolua în El Clasico.

”El este destul de bine, dar s-a antrenat foarte puţin, astfel că nu a fost inclus în lot pentru meciul de duminică.”, a declarat tehnicianul Realului.

Courtois va fi înlocuit de ucraineanul Lunin. Belgianul se află la al cincilea meci consecutiv în care lipseşte din echipa Realului.

Antonio Rudiger, fundaşul cusut pe viu la meciul cu Şahtior Doneţk, a participat la antrenamente purtând o mască de protecţie pe faţă şi a fost convocat pentru meciul cu FC Barcelona.

”Este bine! Va purta o mască pentru a preveni redeschiderea rănii, dar el spune că nu va fi incomodat. Este un luptător!”, a declarat Ancelotti, care nu a răspuns, însă, afirmativ la întrebarea dacă Rudiger va evolua titular împotriva catalanilor.

  • El Clasico are loc duminică, de la ora 17:15, în direct la Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele