Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out

Pierdere importantă pentru FCSB! Risto Radunovic va lipsi aproximativ o lună

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20872743/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-18-09-2022-2.jpg

Nicolae Dică a primit o veste proastă, în contextul în care FCSB, aflată pe locul 14 din Superligă, este obligată să obţină numai rezultate pozitive în următoarea perioadă, pentru a nu risca să rateze calificarea în play-off la finalul sezonului regular.

Aceeaşi soluţie ca în cazul lui Florinel Coman

Antrenorul vicecampioanei nu va putea conta în următoarele 3-4 săptămâni, în angrenajul echipei, pe muntenegreanul Risto Radunovic (30 de ani). Accidentarea din meciul Muntenegru – Finlanda 0-2, partidă care a retrogradat România în Liga C, îl va ţine departe de gazon pe titularul incontestabil din flancul stâng al defensivei lui Dică. Radunovic a rezistat pe teren doar 25 de minute contra Finlandei.

Risto Radunovic, potrivit Gazetei Sporturilor, a fost diagnosticat cu leziune musculară. Alexandru Pantea (19 ani) va fi, cel mai probabil, soluţia la care va apela Nicolae Dică pentru a acoperi golul lăsat de muntenegrean, care şi-a trecut cont două goluri şi o pasă decisivă, în 12 apariţii oficiale, în tricoul ”roş-albastru”, în acest sezon.

Sursa citată mai menţionează că Risto Radunovic va fi trimis la Belgrad, pentru recuperare, la Marijana Kovacevic, cunoscută drept „vraciul din Serbia”. FCSB a mai procedat asemănător şi în cazul lui Florinel Coman, iar rezultatul a fost unul extraordinar pentru vicecampioana României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele