Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pierdere importantă pentru naţională, înaintea meciului cu Belarus! Jucătorul a părăsit cantonamentul

Echipa nationala Publicat pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21079401/1/edi-iordanescu-2.jpg

România are tot mai multe probleme la prima acţiune din preliminariile EURO 2024, iar Ionuţ Nedelcearu a părăsit cantonamentul naţionalei din cauza unor detalii medicale. Are viroză şi nu va fi parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru duelul din această seară, cu Belarus, de la 21:45, LIVE la Prima TV.

Federaţia Română de Fotbal a transmis faptul că fundaşul central, legitimat în Italia, la Palermo, a plecat deja din cantonament şi locul său va fi luat de un alt jucător pentru duelul cu naţionala din Belarus, în care România trebuie să obţină alte trei puncte.

Ionuţ Nedelcearu a acuzat o viroză respiratorie şi a părăsit cantonamentul tricolorilor”, a transmis FRF.

Marţi, site-ul oficial al UEFA  a publicat cei 23 de jucători aleşi de Edi Iordănescu pentru meciul cu Belarus. La această partidă, selecţionerul a decis să nu se bazeze pe Ionuţ Nedelcearu, Adrian Şut şi Marius Ştefănescu, ultimii doi au fost lăsaţi în afara lotului şi pentru partida cu Andorra. 

  • Portari: Florin Niţă, Ionuţ Radu, Horaţiu Moldovan
  • Fundaşi: Andrei Raţiu, Radu Drăguşin, Cristian Manea, Adrian Rus, Raul Opruţ, Andrei Burcă
  • Mijlocaşi: Tudor Băluţă, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Marus Marin, Răzvan Marin, Olimpiu Moruţan, Octavian Popescu, Deian Sorescu
  • Atacanţi: Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Dobre, Florin Tănase, Dennis Man

România joacă la Prima TV

Zi cu emoţii mari pentru Naţionala de fotbal! După victoria cu Andorra, tricolorii au o singură opţiune marţi seară, în partida contra naţionalei Belarusului: victoria. 

Prima TV difuzează, în direct de la Arena Naţională, de la 21.45, partida tricolorilor. De la 19.15, Gabriel Coveşeanu (Cove), co-prezentatorul emisiunii Primii Câştigă, se va afla la Arena Naţională şi va lua pulsul fanilor. În intervenţiile sale, el va intra în legătură directă cu Diana Bart, aflată în studioul Prima TV, pentru a le arăta telespectatorilor care este atmosfera de la intrarea în stadion. 

De la 20.45, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan analizează primul 11 trimis în teren de selecţionerul Edi Iordănescu. Partida de pe Arena Naţională este comentată de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri