Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a devenit post-mortem cetăţean de onoare la Oneşti

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21058884/1/raspopa.jpg

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa, care a încetat din viaţă în septembrie 2021, a devenit post-mortem cetăţean de onoare al municipiului Oneşti.

“Adrian Răspopa, regretatul campion de raliuri, a fost desemnat, post mortem, Cetăţean de Onoare al Municipiului Oneşti, în semn de apreciere pentru dezvoltarea motorsportului românesc şi promovarea zonei pe plan naţional”, a notat Federaţia Română de Automobilism Sportiv, pe pagina de Facebook.

“Prin cuvinte pline de emoţie, a fost evocată imaginea omului, sportivului, managerului, fiului, soţului şi prietenului ADRIAN, care a promovat spiritul de competiţie & fair-play şi a demonstrat că, în sport ca şi în viaţă, pentru a fi cel mai bun, este nevoie de foarte multă muncă pe lângă talent.

Raliul Moldovei şi Turul Colinelor sunt doar două dintre evenimentele sportive emblematice, gândite şi realizate de viziunea şi personalitatea lui. Prin acestea, a promovat municipiul Oneşti, judeţul Bacău şi proiectele locale, pe plan european.

Pentru talentul, abnegaţia, tenacitatea şi omenia care l-au caracterizat, merită din plin distincţia conferită. Efervescenţa şi energia pozitivă cu care ne-a molipsit sunt lumina lăsată nouă de Adrian. Sunt convins că doar sprijinind continuarea proiectele iniţiate şi organizate de acesta, îi putem onora memoria într-un mod demn”,
a scris el pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele