Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Pleacă de la Rapid, liber de contract. ”Le mulţumesc tuturor pentru susţinere”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20770098/1/fcr.jpg

Gabi Rădăuţă a părăsit-o pe Rapid, după ce contractul cu clubul gileştean s-a încheiat, dar nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său. El a fost şeful centrului de jucniori din Grant, pentru aproape doi ani.

Acest a avut rezultate deosebite la Rapid. Cu echipa U17 a ajuns în finală, a bifat semifinala cu echipa U19, iar Rapid II a terminat pe locul 3.

”Cinci jucători sunt la loturile naţionale, patru jucători în circuitul primei echipe. Dar plec cu satisfacţia că am lucrat cu un grup fantastic, conducători, antrenori, suporteri şi copiii grupelor din academie care au înţeles că la Rapid se cere performanţă.

Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi vă spun că am lucrat la un club mare cu oameni minunaţi. Le doresc tot binele din lume. Şi rezultate pe măsura clubului. Mulţumesc şi celor dinaintea noastră, care au făcut lucruri bune la academie, Miţă Iosif, Ovidiu Burcă, Adrian Matei”, a declarat Răduţă pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele