Ultima oră
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei

Poate pierde titlu FCSB din cauza asta? ”Nu are marcatori! De el te mai puteai folosi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21489766/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024.jpg

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

La finalul meciului, Viorel Moldovan a tras mai multe concluzii. FCSB nu mai are în lot un atacant ”pur sânge”, după ce italianul Compagno a plecat. Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit. Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului ar fi de 120.000 de euro, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Compagno a vrut din start să plece în China, iar Becali a trimis o contraofertă de 200.000 de euro, după ce chinezii voiau să plătească doar 100.000 de euro pentru atacant. Atunci, italianul s-a supărat şi a spus că va rămâne la FCSB.

Scos din sărite de atitudinea atacantului, patronul bucureştenilor a vrut să ia o decizie care pare desprinsă dintr-un film de comedie: să îi prelungească lui Compagno contractul pe încă 3 ani. 

Fostul mare atacant al naţionalei a remarcat că FCSB nu are marcatori. Moldovan susţine că nici Compagno nu avea profilul unui marcator, dar în anumite momente, echipa putea să beneficieze de ajutorul lui. 

Expertul de la Prima Sport crede că FCSB a dorit un atacant mai mobil şi cu mai multă viteză, dar până în acest moment, nu l-a găsit. 

 

”Nu are marcatori! De el te mai puteai folosi!”

”Nu sunt marcatori... Popescu nu îţi dă goluri... Nici Miculcescu. Nici Compagno nu era marcator. Avea profilul de punct fix acolo. Nici număr 9 nu pot să îi spun. Era un jucător de care te puteai folosi în anumite momente. 

Pentru FCSB vrei altceva, cred eu. Vrei un jucător mai incisiv, mai dinamic. Mai mobil, mai vitezist. Să atace profunzimea. Să dezechilibreze. Poate de asta s-a şi renunţat la el.

În Miculescu s-a investit mult. A dat două goluri, a început bine anul, dar nu are continuitate. E foarte important pentru un atacant să prindă încredere”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele