Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Poenaru, mulţumit de punctul obţinut cu Botoşani. Cum şi-a poreclit echipa. ”Trebuie să recunosc că am fost dominaţi în mare parte, dar din punct de vedere tactic, defensiv, am făcut ceea ce a trebuit”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19486792/1/poe.jpg

FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1.

La final, Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor a declarat că este foarte mulţumit de remiza cu moldovenii, cărora le-a recunoscut superioritatea, prin prisma multitudinilor de ocazii ratate. Acesta şi-a poreclit formaţia ”echipa remizelor”.

"Echipa remizelor şi echipa care nu a fost învinsă încă de Botoşani. E un punct câştigat, trebuie să recunosc că am fost dominaţi în mare parte, dar din punct de vedere tactic, defensiv, am făcut ceea ce a trebuit, doar că nu am speculat spaţiile pe care ei ni le-au oferit şi ceea ce am lucrat noi la antrenamente. (Vine prima victorie cu Gazul?) Ne dorim foarte mult, e deja al treilea egal şi trebuie să-l încununăm cu o victorie cu Gaz Metan", a declarat antrenorul Ilie Poenaru, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri