Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Poli Iaşi, al doilea transfer al zilei! Moldovenii şi-au adus mijlocaş din Germania

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21450909/1/profimedia-0735436266.jpg

Mijlocaşul german Hamza Saghiri, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract cu clubul Poli Iaşi, a anunţat gruparea moldoveană.

Format la academia celor de la Aachen, Hamza vine de la Viktoria Koln, din liga a treia din Germania.
 
Tot joi, Poli Iaşi a anunţat transferul jucătorului Rachid Bouhenna, care a mai jucat la FCSB şi CFR Cluj.
 
Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, la începutul carierei, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.
 
A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În 2021, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României, iar în 2022 a jucat pentru FCSB.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele