Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

Poli Iaşi l-a ”transferat” pe Cornel Şfaiţer în funcţia de preşedinte al clubului! Ambiţii mari în Copou

Poli Iași Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20548720/1/poli-iasi.jpg

Fostul manager al clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, Cornel Şfaiţer, este noul preşedinte al Consiliului Director al clubului de fotbal Politehnica Iaşi, el precizând, miercuri, că îşi propune ca obiectiv revenirea rapidă a echipei ieşene în prima ligă.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a afirmat, într-o conferinţă de presă, că noul preşedinte al clubului ieşean, Cornel Şfaiţer, nu va fi remunerat şi că acesta nu a venit la Iaşi pentru avantaje materiale, ci pentru a face performanţă.

“Sunt convins că astfel de oameni pot genera emulaţia de care fotbalul ieşean are atâta nevoie. Pentru că, în ultimii ani, au existat destule controverse legate de clubul de fotbal, vreau să fac şi o promisiune: Poli va deveni în următoarea perioadă cea mai transparentă echipă din ţară în ceea ce priveşte cheltuirea banilor, totul urmând a fi verificat până la ultimul leuţ.“, a afirmat primarul de Iaşi, Mihai Chirica.

La rândul său, Cornel Şfaiţer a declarat că nu a acceptat uşor propunerea de a veni să lucreze la Iaşi, el precizând că în linişte şi cu multă muncă poate fi închegat un proiect de succes la Politehnica Iaşi.

“Nu am venit la Iaşi să iau bani, ci din contră să aduc bani. Trebuie să creăm o echipă competitivă în vară, apoi să revenim în prima ligă. Nu va fi uşor, pentru că şi în liga secundă lucrurile s-au mai schimbat. E important să vină şi bani privaţi la club şi să nu ne bazăm doar pe finanţarea dinspre primărie.“, a afirmat noul preşedinte al Consiliului Director al clubului ieşean, Cornel Şfaiţer.

După 16 etape, Politehnica Iaşi ocupă locul 12 în clasamentul ligii secunde la fotbal, având doar şanse matematice să acceadă în play-off.

Cornel Şfaiţer a condus în ultimii ani FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Gheorghe, reuşind cu ambele echipe clasări în zona fruntaşă a clasamentului primei ligi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele