Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Poli Iaşi, lovitură pe piaţa de mercato! Moldovenii aduc un jucător de la Rapid, ce a evoluat şi la CFR Cluj

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20994414/1/voj.jpg

Rapid a anunţat că atacantul Jakub Vojtus s-a transferat la clubul de liga secundă Politehnica Iaşi, unde va fi coleg cu foştii jucători rapidişti Cătălin Hlistei şi Enrichi Finica.

Slovacul în vârstă de 29 de ani era legitimat de un an la Rapid şi a reuşit să înscrie de cinci ori în 22 de meciuri, oferind şi două pase decisive. În actualul sezon, Vojtus a marcat o singură dată, în partida din grupele Cupei României cu CSC Dumbrăviţa.

”Am şi luat nişte decizii, am anunţat 3 jucători că nu intră în planurile mele pentru anul următor: Vojtus, Marzouk şi Dussaut. Ei au fost foarte puţini prezenţi. Vojtus nu m-a mulţumit la şansele pe care le-a avut şi am preferat să le spun mai devreme pentru a avea timp. Aşa e corect, aşa am crezut şi clubul a fost de acord cu mine.

La Vojtus a contat şi cartonaşul roşu din meciul de Cupa României. Am nevoie de jucători care să ştie cum se joacă într-o echipă mare. Nu e uşor să joci cu presiune. Asta nu înseamnă că sunt supărat pe ei. Pur şi simplu sunt nişte alegeri”,
a spus Mutu, pe 14 decembrie 2022, cu privire la situaţia lui Vojtus.

  • Atacantul are 6 prezenţe în naţionala U21 a ţării sale şi este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro, o valoare foarte mare pentru nivelul ligii secunde.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele