Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Poli Timişoara a mai atras încă două nume importante. ”Suntem într-o mare suferinţă, problemele sunt foarte mare”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21027873/1/poli.jpg

Poli Timişpara pare că intră într-o nouă eră, odată cu revenirea lui Costel Pantilimon. Fostul portar este noul manager general al bănăţenilor, iar la scurt timp au fost aduşi Paul Codrea şi Iosif Rotariu.

”Mă bucur că sunt aici. Mă bucur de încrederea pe care Costel mi-a acordat-o şi clubul. Sper ca împreună cu toţi ceilalţi, cu Roti, să schimbăm mult faţa clubului. Suntem într-o mare suferinţă, problemele sunt foarte mare. Îmi doresc să atragem mai mulţi oameni de partea noastră, să ne unim, să atragem oamenii la stadion, pentru că vedem că şi suporterii sunt tot mai puţini. Jucam în Liga 5 cu 2000-3000 de oameni. Îmi doresc ca suporterii să ne arate că sunt alături de noi. Am venit să muncim, suntem puşi pe fapte mari, dar avem nevoie de sprijinul lor.

Nu cred că sunt primul care spune că ne lipseşte un stadion unde să jucăm. Noi încercăm să construim baza pentru academie. Putem accesa proiecte pe fonduri europene pentru asta, şi domnul rector este dispus să ne ajute, dacă nu, vom încerca să găsim un om de afaceri care să ne ajute”, a spus Codrea.

Iosif Rotariu se va ocupa de departamentul de scouting al formaţiei din Liga 2. Fostul mare fotbalist fiind revenit pe Bega la dorinţa lui Costel Pantilimon.

”Îi mulţumesc domnului Costel Pantilimon. El şi Paul Codrea sunt foşti elevi de-ai mei şi colegi. Dacă nu ar fi fost ei, nu m-aţi fi văzut pe mine aici. Ei m-au contactat. Mi-a plăcut viziunea lor despre prezent şi viitor. Sunt doi oameni care au jucat la echipa naţională, au jucat în străinătate, de unde au căpătat o altă expeirneţă. Vin şi eu cu experienţa vârstei, am fost şi secund la echipa naţională. Sper să facem lucrurile să meargă bine. Pentru prima dată sunt cu oameni care au pus umărul şi care sunt oameni de fotbal”, a spus Rotariu, la prezentarea oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele