Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Portarul Astrei a anunţat când pleacă Denis Alibec. ”Chiar am vorbit cu el, se pregăteşte la fel, nu şi-a schimbat atitudinea”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19465692/1/da.jpg

Universitatea Craiova şi-a revenit după înfrângerea umilitoare de la Tbilisi, unde a fost eliminată încă din primul tur preliminar al UEFA Europa League de Lokomotiv. Azi, echipa pregătită de Bergodi s-a impus fără probleme în meciul cu Astra, scor 2-0.

Cea mai interesantă reacţie de după meci a venit de la portarul Astrei, David Lazar care a anunţat până când mai stă Denis Alibec la echipă. Se pare că vedeta giurgiuvenilor va rămâne până în iarnă, când devine jucător liber de contract.

"Noi suntem de vină, până la urmă, trebuie să o scoatem la capăt. Nu suntem 100% pregătiţi fizic. Ne-am adunat, pe rând, în fiecare săptămână câte 2-3 jucători. Sper ca în această pauză competiţională să ne revenim fizic. Denis este frustrat puţin. Chiar am vorbit cu el, se pregăteşte la fel, nu şi-a schimbat atitudinea. Chiar îmi zicea că mai rezistă până-n iarnă, când poate semna din postură de jucător liber de contract. Poate va fi mai bine pentru el.

Domnul Nicolae ne-a încurajat înaintea meciului cu FCSB. Ne-a spus că aşa cum vom evolua în meciuri, aşa va fi alături de noi. Nu cred că se pune problema schimbării antrenorului" a conchis Lazar.

mail-share icon Email
viewscnt