Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Portarul care a spulberat visul României de a juca o semifinală de Campionat Mondial promovează un eveniment sportiv la Cluj-Napoca

Special Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21566859/2/ravel.png

Thomas Ravelli, portarul care a devenit o figură memorabilă în istoria fotbalului românesc pentru penalty-ul decisiv din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994, a surprins mulţi fani promovând un eveniment sportiv ce va avea loc la Cluj-Napoca, Penalty Fest.

Evenimentul, programat pentru 7 iunie, îşi propune să ofere o revanşă pasionaţilor de fotbal, oferindu-le ocazia să-şi demonstreze abilităţile într-o competiţie de penalty-uri de amploare. Cu toate că mulţi îşi amintesc cu tristeţe momentul în care Ravelli a blocat lovitura decisivă a României în urmă cu trei decenii, mesajul său către fanii români este plin de spirit sportiv şi încurajare.

Salutare, dragi români! Sunt Thomas Ravelli, acel tip care a apărat penalty-ul acum 30 de ani. Îmi pare rău că v-am învins în ’94, dar acum este timpul să vă luaţi revanşa la cea mai mare competiţie de penalty-uri, Penalty Fest, pe 7 iunie la Cluj-Napoca. Fiţi acolo!” a transmis Ravelli într-un mesaj adresat fanilor.

Penalty Fest promite să fie un spectacol incitant pentru iubitorii de fotbal din toată ţara, oferindu-le şansa să participe şi să îşi demonstreze abilităţile pe teren.

Regulament concurs:
1. Concursul este desfăşurat în sistem cu dublă eliminare (Pierzi un meci, mai ai dreptul la unu -prin tragere la sorţi, cu alt concurent care a pierdut)
2. Se joacă 1 vs 1, Fiecare participant şutează şi va apăra în poartă
3. Vârsta minimă de participare este 7 ani
4. Fiecare participant are dreptul la 5 lovituri de minge
5. Câştigătorul este stabilit după epuizarea celor 5 lovituri
6. În caz de egalitate, câştigătorul va fi participantul care marchează primul, iar adversarul rateaza

După stabilirea câştigătorilor, premiile se vor oferi, în următoarea ordine:
Categoria 15 ani – Adulţi locul 1 câştigă 5000 Lei, locul 2 – 2000 Lei şi locul 3 – 1000 Lei.
Categoria copii 11 – 14 ani, locul 1 câştigă 2000 Lei, locul 2 – 1000 Lei şi locul 3 – 500 Lei.
Categoria copii 7 – 10 ani, locul 1 câştigă 1500 Lei, locul 2 – 500 Lei şi locul 3 – 300 Lei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele