Ultima oră
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat

Portarul Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv cu coronavirus!

AC Milan Publicat pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20534116/1/tata.jpg

Portarul echipei AC Milan Ciprian Tătăruşanu a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anunţat clubul italian.

Tătăruşanu, 35 de ani, a fost testat acasă, este în stare bună şi va efectua perioada de carantină impusă de protocolul sanitar.

"Ciprian Tatarusanu a fost testat pozitiv la un control molecular efectuat la domiciliu. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform indicaţiilor primite de la autorităţile sanitare", a anunţat clubul milanez.

De obicei rezervă, fostul internaţional român va rata meciul AC Milan-AS Roma, programat, joi, în Serie A, prima întâlnire din 2022 pentru cele două echipe. Tătăruşanu a fost titular doar în lipsa lui Mike Maignan, dar a avut evoluţii foarte apreciate în acea perioadă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele