Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Portarul Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv cu coronavirus!

AC Milan Publicat pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20534116/1/tata.jpg

Portarul echipei AC Milan Ciprian Tătăruşanu a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anunţat clubul italian.

Tătăruşanu, 35 de ani, a fost testat acasă, este în stare bună şi va efectua perioada de carantină impusă de protocolul sanitar.

"Ciprian Tatarusanu a fost testat pozitiv la un control molecular efectuat la domiciliu. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform indicaţiilor primite de la autorităţile sanitare", a anunţat clubul milanez.

De obicei rezervă, fostul internaţional român va rata meciul AC Milan-AS Roma, programat, joi, în Serie A, prima întâlnire din 2022 pentru cele două echipe. Tătăruşanu a fost titular doar în lipsa lui Mike Maignan, dar a avut evoluţii foarte apreciate în acea perioadă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele