Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Portarul din Superligă care îi ameninţă postul de titular la naţională lui Ionuţ Radu: ”Va face concurenţă serioasă. Are ceva din Tătăruşanu!” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21085963/2/romania-belarus-preliminariile-c-e-2024-28-03-2023-1.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf. Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19, Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

În minutul 63, Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

Târnovanu a avut mai multe intervenţii bune în meci. Tânărul portar a dovenit în ultima perioadă la FCSB că poate oferi siguranţă, după gafele făcute în trecut de Andrei Vlad. 

Ionuţ Rada a fost invitat la Prima Sport şi a comentat evoluţia lui Târnovanu. El consideră că portarul îi va face concurenţă lui Radu la echipa naţională. 

”E un jucător care chiar şi-a pus amprenta. Un jucător care pare un tip echilibrat. Un tip muncitor. Nu este genul de portar clovn. Cred că va fi o concurenţă serioasă pentru Ionuţ Radu la naţională”, a spus Ionuţ Rada, la Prima Sport. 

”Are ceva din Tătăruşanu. Şi el era aşa serios, îşi făcea treaba”, a spus Cătălin Berindean, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri