Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Portarul Mike Maignan şi-a reluat antrenamentele cu AC Milan. Tătăruşanu devine rezervă

AC Milan Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21026914/1/mm.jpg

Portarul francez Mike Maignan, absent de pe teren din septembrie, din cauza unei accidentări la gleznă, a revenit, marţi, la antrenamentele echipei AC Milan. În lipsa sa, poarta echipei AC Milan a fost apărată de Ciprian Tătăruşanu.

Din cauza accidentării din 22 septembrie, Maignan nu a putut participa la Cupa Mondială alături de naţionala Franţei. El a postat în social media fotografii în care apare pe teren alături de mai mulţi coechipieri cu mesajul: «Aceleaşi intenţii!».

Maignan ar putea reveni în echipa Milanului în timpul meciului cu Fiorentina din Serie A, pe 4 martie, cu patru zile înainte de returul optimilor Ligii Campionilor cu Tottenham.

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătăruşanu după 3 meciuri fără gol luat

AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) din vară, chiar dacă fostul portar al naţionalei României a reuşit să lege 3 meciuri consecutive fără gol primit, respectiv cu Torino şi Monza, în Serie A, şi cu Tottenham în optimile Ligii Campionilor, manşa tur.

Tătăruşanu a fost lăudat chiar şi de jurnaliştii italieni care l-au criticat, în repetate rânduri, de când când a preluat locul de titular al lui Mike Maignan (27 de ani), de la accidentarea francezului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele