Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Porumboiu vrea să vadă FCSB pe stadionul Ghencea: „Nu au venit militarii cu bani de acasă”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20551761/1/ghencea.jpg

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB nu pare să se termine curând. Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru şi finanţator de la FC Vaslui, a intervenit în această dispută şi i-a luat partea lui Gigi Becali. 

Porumboiu este revoltat de faptul că celor de la FCSB nu li se permite accesul pe noua arenă din Ghencea. În cursul acestui sezon, oficialii formaţiei lui Becali au încercat în câteva rânduri să dispute meciuri acolo, dar totul a fost blocat prin diverse motive. 

„În Ghencea e un stadion de excepţie. Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă. Disputele astea să se ducă unde se duc, dar echipa din Liga 1 trebuie să joace acolo. Sunt bani publici, nu au venit militarii cu bani de acasă.

Eu nu ştiu ce discuţii sunt între ei, dar acolo va trebui să existe înţelegere. Trebuie să înţeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără ştiu că e Steaua, nu FCSB.

Aşa şi americanul ăla de la Parma era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua. Stadionul ăla trebuie să fie folosit, trebuie să îl închirieze cineva. La ce să îl ţii? Să joace o echipă din Liga 2 care nu are drept de promovare…”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele