Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

”Poţi să îi propui acum un contract de 500.000, poate şi mai mult”. Sorin Cârţu, după ce Edi Iordănescu a calificat România la EURO

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21397774/1/edi.jpg

Edi Iordănescu a calificat România la Campionatul European, după opt ani de pauză, iar Sorin Cârţu e de părere că ar trebui să i se mărească salariul după performanţa reuşită.

Selecţionerul echipei naţionale este remunerat cu 20.000 de euro pe lună, în momentul de faţă şi mai are contract cu România până la finalul turneului final din Germania. Sorin Cârţu consideră că acesta ar trebui să rămână pe banca naţionalei şi după EURO, dar crede că ar trebui remunerat pe măsura realizări sale.

”Ar trebui să rămână Edi şi după Euro. A contribuit la o sumă destul de mare care a venit acum în fotbalul românesc, 10 milioane de euro. Poţi să îi propui acum un contract de 500.000, poate şi mai mult.

Nu faci o alegere greşită, ai şi o continuitate. Edi a creat un grup şi poate să implementeze şi să aducă alţi jucători pe filosofia lui, care până la urmă s-a dovedit a fi câştigătoare.

Dacă vii şi îi propui acum 25.000 sau 30.000 de euro, cred că îl jigneşti. Discuţiile trebuie făcute pe baza unor rezultate pe care le-ai avut”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit Fanatik.

Cei 3 jucători care nu vor mai fi chemaţi niciodată de Iordănescu la naţională

În timpul mandatului său la naţională, Edi Iordănescu pare că a renunţat să se mai bazeze pe Andrei Ivan, Alex Mitriţă şi Alex Maxim. Mai mult decât atât, fostul jucător din Bundesliga chiar a declarat că nu ar mai dori să reprezinte echipa naţională.

Basarab Panduru consideră că fotbaliştii menţionaţi mai sus nu vor mai fi chemaţi niciodată la naţională.

”Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată ăştia, nici Mitriţă, nici Ivan, nici Maxim”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri