Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Precizările celor de la Rapid după ce echipa a primit din nou interdicţie la transferuri: ”Există o datorie de 90.000 de euro!”

Rapid Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21051252/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

”Există o datorie de 90.000 de euro!”

Lucian Ionescu, press officer manager al FC Rapid, a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă, situaţia cu privire la datoria faţă de fostul jucător al formaţiei giuleştene, Nemanja Milisavljevici.

“Există o datorie de 90.000 de euro către fostul jucător al Rapidului, Nemanja Milisavljevici. Termenul de plată a datoriei era 9 martie. Nu s-a plătit pentru simplul motiv că s-a terminat perioada de transferuri. Însă nu încearcă Rapid să facă nimic negativ la adresa jucătorului vizavi de această datorie, care se va plăti până la finalul acestei luni”, a spus Ionescu.

El a făcut precizările în contextul în care gsp.ro a scris că Rapid a pierdut procesul la TAS cu fostul mijlocaş Nemanja Milisavljevici, care a jucat pentru giuleşteni între iulie 2012 şi ianuarie 2013, şi a primit şi interdicţie la transferuri. 

Lucian Ionescu a vorbit vineri şi despre alte litigii ale FC Rapid: “Pe de altă parte, au rămas definitive două hotărâri ale FIFA în privinţa a două litigii cu nişte datorii tot din vremurile trecute, către un impresar care a lucrat cu Rapid în perioada falimentului. Dar repet, aceste hotărâri au fost luate în favoarea Rapidului şi sunt definitive. Legat de litigiile cu foştii jucători Alexandru Păcurar şi Tiberiu Bălan, aşa cum ştiţi Rapid a câştigat în prima instanţă, iar săptămâna viitoare sperăm să câştigăm şi recursul”.

“Am precizat aceste lucruri pentru că suporterii trebuie să aibă încredere. La club există o strategie şi suntem permanent pregătiţi pentru diverse lucruri care vin din urmă şi care nu ne aparţin, dar pe care trebuie să le rezolvăm şi de fiecare dată au fost rezolvate. Aşa va fi şi în viitor”, a subliniat oficialul rapidist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele