Ultima oră
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

”Prefer pe unul care vine cu inima deschisă”. Încă un fotbalist spune pas naţionalei!

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21070025/1/carjan.jpg

Fotbalul românesc pierde pe zi ce trece jucători de perspectivă. După Boloca şi Coubiş, încă un tânăr de mare perspectivă a declinat convocarea.

După Daniel Boloca şi Andrei Coubiş, fotbalul românesc este aproape să mai piardă un jucător de mare perspectivă.

Mijlocaşul celor de la Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani) a refuzat să vină la naţionala U20. El s-a aflat pe lotul preliminar al U21, situaţie care i-ar fi convenit, însă cei de la ProSport scriu că nu a acceptat să fie ”retrogradat”.

Selecţionerul naţionalei U20, Daniel Pancu a explicat situaţia şi a dezvăluit că Emil Săndoi l-a contactat pe Cîrjan, care nu a dorit să se prezinte la lot.

”Emil (n.r. Săndoi) a vorbit cu el. Eu l-am vrut, dar el nu a acceptat, a înţeles că e convocarea valabilă doar pentru Under-21. E liber să aleagă, aşa cum şi noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la echipa naţională, ar fi şi culmea!

Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm. Dacă are asemenea probleme, am înţeles că le are, nu pot decât să-i urez succes în carieră”,
a spus Pancu, pentru ProSport.

Mijlocaşul se antrenează în ultima perioadă cu echipa mare a celor de la Arsenal, care conduce în Premier League. Cîrjan a venit la ”tunari” în 2019 şi e o mare speranţă a fotbalului nostru.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele