Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Premier League ar vrea să organizeze un All-Star Game cu Spania, Italia şi Germania

Premier League Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20874435/1/tottenham-1.jpg

Liga engleză ia în calcul organizarea unui All-Star Game, eveniment de gală care îi reuneşte pe cei mai buni jucători, informează Le Figaro, citând The Times.

Meciul stelelor, organizat într-o ţară aleasă în prealabil, va opune un 11 format din cei mai buni jucători din Premier League unei echipe cu fotbalişti din Bundesliga, LaLiga şi Serie A. Obiectivul ar fi să crească expunerea mondială.

Ideea a fost lansată recent de Todd Boehly, coproprietarul Chelsea FC, care a sugerat şi alt tip de meci demonstrativ, care să opună Nordul Sudului în Premier League. Propunerea sa de adaptare în Anglia a unui format american popular a atras până cum numeroase critici.

Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor

Premier League revine după pauza cauzată de partidele echipelor naţionale, iar Etapa a 9-a se anunţa una din cele mai spectaculoase ale sezonului.

Prima Sport transmite în direct 9 din cele 10 partide ale rundei, două dintre meciuri fiind programate pe canalele PPV, disponibile în reţeaua Vodafone.

Arsenal - Spurs şi City - Unted, capetele de afiş

Runda e deschisă cu derby-ul londonez Arsenal - Tottenham, sâmbătă, de la 14:30, live pe Prima Sport 1. Cele două mari rivale au început excelent sezonul, iar în acest moment sunt despărţite de un sigur punct în clasament. Tunarii sunt lideri în Premier League, cu 18 puncte, în timp ce echipa lui Conte ocupă locul 3, cu 17 puncte, fiind neînvinsă în cele 7 meciuri jucate până acum (5 victorii, două egaluri).

Duminică e programat derby-ul Manchester City - Manchester United (de la 16:00, live pe Prima Sport 2). Oamenii lui Guardiola sunt neînvinşi în acest sezon (5 victorii, două egaluri), în timp ce diavolii au depăşit startul slab de sezon, iar acum au o serie de patru victorii consecutive, serie în care le-au răpus şi pe Liverpool şi Arsenal, aşa că meciul de pe Etihad se anunţă unul extrem de disputat.

Transmisiuni Premier League pe canalele Prima Sport (Etapa 9)

SÂMBĂTĂ, 1 octombrie

  • 14:30 - Arsenal - Tottenham - Prima Sport 1
  • 17:00 - Liverpool - Brighton - Prima Sport 2
  • 17:00 - Crystal Palace - Chelsea - Prima Sport 3
  • 17:00 - Fulham - Newcastle - Prima Sport PPV2 (în reţeaua Vodafone)
  • 17:00 - Southampton - Everton - Prima Sport PPV3 (în reţeaua Vodafone)
  • 19:30 - West Ham - Wolves - Prima Sport 4


DUMINICĂ, 2 octombrie

  • 16:00 - Manchester City - Manchester United - Prima Sport 2
  • 18:30 - Leeds Utd - Aston Villa - Prima Sport 3


LUNI, 3 octombrie

  • 22:00 - Leicester - Nottingham Forest - Prima Sport 3

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele