Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Premier League înăspreşte sancţiunile pentru fanii turbulenţi

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 25 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20789676/1/premier-league-2.jpg

Confruntat cu o creştere a numărului fanilor care invadează terenul de joc, Consiliul de Administraţie al Premier League a decis să adopte pedepse mai dure pentru contravenienţi.

Împreună cu Liga Engleză (EFL), Premier League a anunţat luni, într-un comunicat preluat de agenţia Reuters, că va aplica pedepse mai severe pentru fanii care invadează terenul, dar şi pentru cei care utilizează dispozitive pirotehnice.

În sezonul 2021-2022 aceste infracţiuni s-au înmulţit, iar cele mai cunoscute sunt şicanarea antrenorului francez de la Crystal Palace, Patrick Vieira, dar şi agresiunea fizică îndreptată împotriva lui Billy Sharp, atacantul lui Sheffield United.

Autorităţile încearcă, de asemenea, să cenzureze videoclipurile care arată astfel de practici.

Deciziile EFL şi Premier League sunt susţinute de principala asociaţie a suporterilor din Anglia şi Ţara Galilor, FSA (Football Supporters Association). ”Infractorii identificaţi vor fi raportaţi de către cluburi la poliţie, iar urmărirea penală ar putea duce la un cazier judiciar permanent, ceea ce le-ar putea afecta angajarea la un loc de muncă sau educaţia, dar ar putea duce şi la o pedeapsă cu închisoarea”, se arată în comunicatul emis de EFL.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele