Ultima oră
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!

Presa din Scoţia a relatat revenirea lui Ianis Hagi ca titular la Rangers. ”A muncit mult şi ar fi meritat să aibă o pasă decisivă”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19634311/1/hagi.jpg

Glasgow Rangers s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, după un succes cu 4-0, pe terenul divizionarei secunde Falkirk.

Ianis Hagi a revenit în formula de start după mult timp. Românul din păcate nu s-a remarcat la niciuna din reuşitele echipei sale, semnate de Defoe (6), Bassey (30), Barisic (41) şi Tavernier (50).

Presa scoţiană a scris despre prestaţia internaţionalului român, pe care l-a notat cu 6.

"Nota 6. A început în mijloc, iar ulterior a trecut în flancul stâng. A muncit mult şi ar fi meritat să aibă o pasă decisivă, însă Cedric Itten a trimis peste poartă. Nu a fost cel mai bun meci al său", au scris jurnaliştii scoţieni de la Glasgow Live, despre Ianis Hagi.

Pentru echipa pregătită de Steven Gerrard urmează un meci foarte important joi, pe teren propriu, în Europa League, contra lui Standard Liege, în cazul unui succes liderul din Scoţia şi-ar asigura calificarea în primăvara competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele