Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Presa nordică, foarte optimistă după ce Bodo/Glimt a picat cu Sepsi în Conference League. ”Acum le-a venit rândul românilor”

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21287513/1/bodo-2.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în play-off-ul Conference League, învingând în deplasare echipa din Kazahstan Aktobe, scor 1-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

Ultimul hop pentru trupa lui Liviu Ciobotariu înainte de grupe va fi o formaţie din Norvegia, cu un lot de două ori mai bine cotat.

Bodo/Glimt nu a avut emoţii cu armenii de la Pyunik Ereven, de care au trecut cu 6-0 la general. A fost 3-0 în fiecare meci al dublei manşe.

Norvegienii au un lot cotat de Transfermarkt la suma de 30.8 milioane de euro, în timp ce covăsnenii sunt estimaţi la 14.6 milioane de euro.

Bodo/Glimt a câştigat de două ori campionatul în Norvegia, iar în stagiunea precedentă au încheiat pe 2, la 18 puncte în spatele campioanei Molde, dar la 4 lungimi peste Rosenborg, care a completat podiumul.

 

Bodo/Glimt nu a avut probleme să treacă de adversarii din Armenia (n.red. Pyunik Erevan). Acum le-a venit rândul românilor. Doar Sepsi stă în calea lui Bodo/Glimt spre grupele Conference League.

Pyunik s-a dovedit a fi prea mică pentru Bodo/Glimt. ’Galbenii’ au controlat total jocul în Erevan”, a notat publicaţia vg.no.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri