Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

Preşedintele celor de la CFR Cluj i-a dat replica lui Gigi Becali. ”E neaşteptat şi chiar regretabil să porţi crucea pe îmbrăcăminte şi să ai un asemenea discurs”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21027887/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-7.jpg

Gigi Becali şi-a manifestat susţinerea pentru Lazio, în returul cu cei de la CFR Cluj, din play-off-ul Conference League. Italienii au câştigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, deşi au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15.

Replica campioanei a venit prin vocea preşedintelui Cristi Balaj, care s-a declarat deranjat de afirmaţiile patronului de la FCSB.

”E neaşteptat şi chiar regretabil să porţi crucea pe îmbrăcăminte şi să ai un asemenea discurs. Mă gândesc că nu la biserică învaţă să se comporte aşa. Noroc că vine postul şi curăţăm toată mizeria pe care o facem.

Noi le-am urat succes de fiecare dată celor de la FCSB. Vorbim de cluburi care reprezintă România, aşa cum poate fiecare”,
a declarat Balaj, la ProSport.

Becali s-a săturat şi a intervenit la echipă! Fotbalistul care nu va mai juca la FCSB: ”El se duce prin careu, de bezmetic!”

 

Gigi Becali conduce cu ”mână de fier” echipa lui. Patronul a recunoscut public în repetate rânduri că intervine la echipă, dictează schimbări şi chiar negociază cu antrenorii formaţia care ar trebui folosită în meciuri.

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

După meci, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii. Becali a fost foarte nemulţumit de evoluţia lui Răzvan Oaidă, iar jucătorul a intrat pe lista neagră a patronului. Becali a anunţat că fotbalistul nu va mai intra în echipa FCSB-ului. 

”El se duce prin careu, de bezmetic!”

”Dacă-l bagi pe Oaidă, îi spui 'stai, mă, acolo'... d-aia îl bagi. El se duce prin careu, de bezmetic. N-o să mai intre! El e băiat bun, am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înţelegi, stai, mă, acolo! 

El nu ştiu ce caută pe acolo. Nu mai poţi să construieşti! Rezultatul se ţine tot cu jucători valoroşi, care ţin de minge. Trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!”, a spus Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele