adplus-dvertising
Ultima oră
LIVE VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
VIDEO | Everton - Arsenal, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Everton - Arsenal, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box
Două prietene ale tinerei care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală susţin versiunea acesteia Două prietene ale tinerei care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală susţin versiunea acesteia
Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj, dintre CFR şi FCSB Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj, dintre CFR şi FCSB
CFR Cluj a trimis lista UEFA! Jucătorii importanţi la care a renunţat Dan Petrescu şi noile nume CFR Cluj a trimis lista UEFA! Jucătorii importanţi la care a renunţat Dan Petrescu şi noile nume

Preşedintele francizei de baseball New York Yankees a intrat în Consiliul de Administraţie al AC Milan

AC Milan Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20990464/1/twitter.jpg

Preşedintele francizei de baseball New York Yankees, Randy Levine, s-a alăturat consiliului de administraţie al AC Milan, a anunţat, sâmbătă campioana Italiei.

Intrarea lui Levine în consiliul de conducere al clubului italian este un nou pas în parteneriatul dintre franciza americană din Major League Baseball (MLB) şi AC Milan.

Franciza de baseball deţine un pachet minoritar la AC Milan de când clubul a fost cumpărat în august anul trecut de către fondul american de investiţii Redbird.

Levine a ajuns în 2000 în fruntea echipei Yankees, care a câştigat World Series în 2009.

AC Milan, care a câştigat al 19-lea titlu anul trecut, primul din 2011, se află în prezent pe locul al doilea în Serie A, la nouă puncte în spatele liderului Napoli.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele