Ultima oră
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon

Prima apariţie a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat! Gestul făcut de preşedintele Rapidului | VIDEO

Rapid Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21524285/1/432798088-789958839655877-3436088588592040841-n.jpg

Daniel Niculae a fost adus de mascaţi la audieri, joi dimineaţă.

Preşedintele Rapidului va fi cercetat în libertate într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional organizat.

Prima apariţie a lui Daniel Niculae după audieri

Audierile în cazul dosarului în care este implicat Daniel Niculae au avut loc în aceeaşi zi cu conferinţa de presă pe care clubul Rapid o ţinea înaintea meciului cu Farul Constanţa. Preşedintele giuleştenilor se afla şi el la stadion, dar s-a abţinut de la declaraţii.

Totuşi, Daniel Niculae a arătat către reporterii aflaţi la faţa locului semnul "ok" din deget, iar Cristiano Bergodi, care suţinea conferinţa alături de Marian Aioani şi Dan Şucu, a avut o reacţie comică.

"Încet, încet intrăm cu toţii. Domnul Şucu, patronul, acum Nico...", a spus Cristiano Bergodi, iar Dan Şucu a fost amuzat de afirmaţia tehnicianului.

Ce a declarat Dan Şucu referitor la dosarul în care este implicat Daniel Niculae

La câteva ore după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi, finanţatorul Rapidului a intervenit la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Farul Constanţa şi a vorbit despre toată situaţia în care este implicat preşedintele Rapidului.

”M-am trezit azi dimineaţă cu un telefon. Mi-a spus că preşedintele clubului a plecat la audieri, la o secţie de Poliţie.

E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. În fotbal, te obişnuieşti cu multe. Acum, avem informaţii clare. Deocamdată, sigur, am văzut foarte puţin din toate datele care sunt în dosar. Am văzut doar partea care avea legătură cu Daniel.

Eu sunt… Dacă vorbim ca principiu, da, respectarea legii e esenţială, obligatoriu, dar aş face o diferenţă majoră între violenţă, bătaie şi distrugere, şi o torţă aprinsă. Aş face o diferenţă între cele două.

A fost acolo cu avocatul, a dat declaraţii. Cercetarea se face în continuare. Noi avem obligaţia să respectăm toate legile, dar înţeleg că tot ce înseamnă partea asta nu materiale pirotehnice trebuie să rămână în afara legii.

Sigur, am văzut extrem de multe stadioane în lume în care aceste materiale sunt acceptate.

Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu o mitralieră în mână. Găsit vinovat de ce? Cu arme şi muniţii nu mă aştept să fie găsit. Dacă aş fi în situaţia în care să se fi găsit arme în casa lui Daniel, aş avea o problemă, dar nu cred că e cazul.

Nu cred că va dura foarte mult, dânşii sunt hotărâţi. Între club şi galerie, lucrurile sunt clare. Noi avem o decizie de a susţine deplasările galeriei, avem un buget de 25.000 de lei pentru autocare, trenuri. O parte din cheltuială o susţinem noi. Mai avem o dată sau de două ori pe sezon o contribuţie pentru ce înseamnă scenografii.

Nu e un lucru plăcut, dar începe o nouă competiţie. Rapidul n-a mai participat aşa serios la o competiţie de acest gen. Speranţa noastră este de a constituit un grup, nu infracţional.

Pentru mine, sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Uite că joi nu mai e aşa frumoasă. Sper că vineri să fie din nou frumos. Sâmbătă m-am simţit că a fost ca la o nuntă frumoasă şi azi parcă că ar fi venit cineva şi ar fi aruncat cu noroi pe rochia miresei.

Noi suntem chiriaşi aici, nu ştiu ce se întâmplă la acest stadion când nu suntem aici. 

N-am nici cea mai mică idee. Repet, acest stadion aparţine Clubului Sportiv Rapid. Trebuie să vorbiţi cu proprietarul stadionului despre firma de pază pe care a angajat-o”, a declarat Dan Şucu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele