Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Prima reacţie a lui Boloni, după ce a fost numit antrenor la Panathinaikos. ”Nu sunt magician, eu cred în muncă, e clar că voi avea mult de muncă la muncă”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19519124/1/boloni.jpg

Ladislau Boloni (67 de ani) este noul antrenor al echipei elene Panathinaikos Atena. Românul a semnat un contract pe două sezoane şi trebuie să redreseze echipa. Prezentarea lui Boloni la Panathinaikos a fost programată marţi.

Conducerea clubului mi-a prezentat planurile, ideile. Obiectivul este să aducem echipa acolo unde îi este locul în Grecia, ştiu ce aşteptări există din partea mea. Totuşi, e imposibil să schimbi lucrurile peste noapte.

Nu sunt magician, eu cred în muncă, e clar că voi avea mult de muncă la muncă. Abia apoi rezultate pot vorbi şi demonstra dacă am reuşit sau nu să aduc ceva nou”, a declarat Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni a mai antrenat în Grecia, la PAOK, în sezonul 2011-2012. Echipa s-a clasat pe locul 5 după disputarea play-off-ului, apoi românul a fost demis.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri