adplus-dvertising
Ultima oră
OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva
Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor
Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”

Prima reacţie a lui David Popovici, după aurul de la 200 m liber. Ce a notat LEN

Sporturi Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20819108/3/david-popovici-1a.jpg

Cursa fantastică făcută luni de David Popovici, care a luat aurul şi la 200 metri liber în cadrul Campionatului European de Nataţie de la Roma, este menţionată în toate publicaţiile de presă sportivă din lume. Federaţia Europeană de Nataţie (LEN) a reacţionat şi ea la scurt timp după finală.

Federaţia Europeană de Nataţie a transmis un mesaj cu mare impact în care l-a menţionat pe de David Popovici, anume că va rămâne în istoria Romei cu performanţele făcute, medaliile de aur de la 100 şi 200 metri liber.

Ce cursă de la David Popovici! A cucerit o nouă medalie de aur şi a stabilit un nou record al competiţiei. Roma îşi va aminti mereu de impactul pe care l-a produs David Popovici asupra acestui campionat”, a scris pe reţelele sociale Federaţia Europeană de Nataţie (LEN).

David Popovici, succes fără emoţii în finala de 200 metri liber. Reacţia lui David Popovici

David Popovici a reuşit încă un rezultat excepţional, după ce a căştigat, luni, medalia de aur în proba de 200 metri liber, la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma.

După aurul şi recordul mondial de sâmbătă la 100 metri liber, Popovici s-a impus luni şi la 200 metri liber, cu timpul de 1:42.97, nou record mondial de juniori.

Românul de 17 ani a condus cursa de  la un capăt la altul şi a fost urmat de elveţianul Antonio Djakovics (1.45.60) şi austriacul Felix Auboeck (1:45.89)

Popovici a obţinut al treilea cel mai bun timp al probei din istorie.

Popovici mai are în palmares nouă medalii obţinute la CE de juniori în 2021 şi 2022 (şapte de aur), un aur continental obţinut în 2021 în bazin scurt şi două titluri mondiale obţinute în acest an la Budapesta (100 m liber şi 200 m liber).

El va mai evolua la Roma şi în proba de 400 metri liber.

Sunt foarte satisfăcut. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea ştiu cum să-l descriu... «Ahh, încă o sutime». Ăsta a fost primul gând.

Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut şi record mondial. Cu paşi mici şi uşor, uşor ne îndreptăm în direcţia pe care o dorim.

Da, m-a obosit mai tare această finală, fiind a doua probă din program. M-a obosit neobişnuit de tare.

Dar nu a fost cea mai grea cursă din viaţa mea. Cu siguranţă a fost cea mai bună cursă la 200 de metri. Dar asta face parte din sport, din ceea ce facem noi”, a spus David Popovici.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele