Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Prima victorie stagională pentru Francesco Bagnaia în MotoGP. Ducati, parcurs imperial pe Jerez

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20691531/1/bagnaia.jpg

Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu de MotoGP de la Jerez. Pentru vicecampionul din sezonul precedent este primul succes stagional. Victoria este oarecum surprinzătoare, deoarece traseul întortocheat nu avantajează prototipul Ducati, care perormează pe traseele de viteză, cu lunii drepte lungi.

Bagnaia a preluat rapid frâiele cursei şi a rezistat până pe final atacurilor lui Fabio Quartararo, care a fost nevoit să se mulţumească cu locul secund. Pilotul celor de la Yamaha a urcat pe primul loc la general şi ţinteşte al doilea titlu mondial la rând. Pentru ultima treaptă a podiumului a fost o bătălie acerbă, din care Aleix Espargaro a avut câştig de cauză în faţa lui Marc Marquez.

Caravana MotoGP va programa următoarea etapă pe 15 mai, pe legendarul traseu de la Le Mans. Toată acţiunea va fi în direct pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele