Ultima oră
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV
VIDEO | Kiki, intrare extrem de dură la Cosmin Matei! Jucătorul Farului nu a primit nici măcar cartonaş galben VIDEO | Kiki, intrare extrem de dură la Cosmin Matei! Jucătorul Farului nu a primit nici măcar cartonaş galben
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi

Primele reacţii ale lui Castaneda, ultimul transfer al celor de la Viitorul. ”Jucătorul meu preferat este Andrea Pirlo, pentru că este doferit faţă de ceilalţi şi are mai multă clasă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19469853/1/cas.jpg

FC Viitorul Constanţa a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, transferul jucătorului spaniol José Miguel Castañeda Macho "Josemi".

Josemi a semnat un contract valabil pentru 3 ani.

Născut la 26 februarie 1998, Josemi evolueazâ pe postul de mijlocaş central şi a fost legitimat ultima dată la Las Palmas. A mai jucat în carieră şi pentru Racing Santander.

Joi a oferit prima declaraţie, după semnarea contractului cu trupa de la ”malul mării”.

„Am venit la Viitorul pentru că este un club care sprijină jucătorii tineri, care le oferă şansa de a-şi arăta adevăratele calităţi. Un proiect bun, cu un colectiv tehnic bun, unde pot să-mi dezvolt calităţile.

Întrebat ce ştie despre fotbalul din România, ibericul a răspuns: Cunosc jucătorii de la Campionatul European U21, care au jucat de asemenea împotriva Spaniei, Ianis Hagi, Băluţă. Cred că sunt jucători cu multă calitate şi au arătat la Europeanul U21 ce sunt capabili să facă.

Ambiţia mea este de a creşte ca jucător, ca persoană, să ajut echipa să-şi atingă obiectivele. Cele mai bune calităţi ale mele sunt controlul mingii, pasele lungi şi, de asemenea, sunt un jucător care munceşte mult la mijlocul terenului. În final, cred că acest efort oferă recompensa aşteptată.

Jucătorul meu preferat este Andrea Pirlo, pentru că este doferit faţă de ceilalţi şi are mai multă clasă”, a declarat Castaneda, pentru site-ul oficial al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele