adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

Primele sancţiuni anunţate după scandalul de la FC U Craiova - Rapid!

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20858065/1/sapunaru-jandarmi.png


Jandarmeria Craiova a anunţat, marţi, primele sancţiuni după scandalul de la FC U Craiova - Rapid 1-0. Cinci reprezentanţi ai celor două cluburi, printre care şi Cristi Săpunaru, au primit amenzi, în timp ce clubul patronat de Adrian Mititelu a fost sancţionat cu 3.000 de lei.
 
Apar primele sancţiuni după scenele reprobabile petrecute pe stadionul din Târgu Jiu. După câteva zile în care au analizat imaginile video, jandarmii olteni au dictat sancţiuni în valoare totală de 13.550 de lei, nu mai puţin de 18 persoane fiind pedepsite în acest caz. Cinci oficiali ai cluburilor FC U Craiova şi Rapid, inclusiv Săpunaru, au primit amenzi:
 
"Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.550 lei. Pentru nerespectarea obligaţiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3000 lei.
 
Cinci dintre persoanele sancţionate sunt reprezentanţi ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancţionati cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârşirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă si provocare şi participare la scandal. 
 
Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare. Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violenţă fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanţilor oficiali ai cluburilor de fotbal", se arată în comunicatul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri