Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Primul Fotbal e aici! Toate meciurile din prima etapă a Premier League se văd pe canalele Prima Sport! Programul transmisiunilor

Premier League Publicat pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

Premier League se vede pe canalele Prima Sport şi www.primaplay.ro în următorii trei ani, iar starurile din campionatul Angliei intră în scenă în acest weekend, în prima etapă a sezonului 2022-2023.

Lupta pentru titlul de campioană şi pentru cele patru locuri care asigură prezenţa în UEFA Champions League se anunţă mai strânsă ca niciodată, după o vară în care toate echipele de top s-au întărit serios.

Premier League, etapa 1: toate meciurile se văd pe canalele Prima Sport

Sezonul debutează vineri, cu Crystal Palace - Arsenal, partidă transmisă de Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, de la 22:00. Toate cele 10 meciuri ale rundei inaugurale se vor vedea pe canalele Prima Sport.

Liverpool va debuta pe terenul lui Fulham, sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1, în timp ce campioana Manchester City va închide prima etapă cu un meci extrem de tare, disputat la Londra, împotriva lui West Ham. Partida se vede tot pe Prima Sport 1, duminică, de la 18:30.

Iată programul complet al transmisiunilor Prima Sport din Premier League, în Etapa 1 a sezonului:

VINERI

  • 22:00 - Premier League - Crystal Palace - Arsenal - Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro

SÂMBĂTĂ

  • 14:30 - Premier League - Fulham - Liverpool - Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 17:00 - Premier League - Tottenham - Southampton - Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 17:00 - Premier League - Leeds - Wolves - Prima Sport 3 & PrimaPlay.ro
  • 17:00 - Premier League - Newcastle - Nottingham Forest - Prima Sport 4 & PrimaPlay.ro
  • 17:00 - Premier League - Bournemouth - Aston Villa - Prima Sport PPV3 (în reţeaua Vodafone)
  • 19:30 - Premier League - Everton - Chelsea - Prima Sport 2 & PrimaPlay.ro

DUMINICĂ

  • 16:00 - Premier League - Manchester United - Brighton - Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 16:00 - Premier League - Leicester - Brentford - Prima Sport 4 & PrimaPlay.ro
  • 18:30 - Premier League - West Ham - Manchester City - Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele