Ultima oră
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”

Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929294/1/mor.jpg

Olimpiu Moruţan are un parcurs foarte bun la FCSB, motiv pentru care tot mai multe echipe se interesează de el. Aşa se face că impresarul său, Florin Vulturar, a fost invitat să vorbească în presa din Italia despre calităţile mijlocaşului de pe urma căruia Gigi Becali vrea să obţină multe milioane de euro.

Agentul nu a ratat ocazia să evidenţieze plusurile de care dispune Moruţan, dar şi alte aspecte care l-ar recomanda pentru un transfer într-un campionat important din Europa, poate chiar în vara următoare.

Cei de la Sempreinter.com atuncă bomba şi scriu că Moruţan a intrat în vizorul celor de la Inter Milano. Italienii scriu că echipa pregătită de Antonio Conte ar urma să facă o ofertă oficială în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele