adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor” 

VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor”
Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?” Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?”
Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore

Pro League din Belgia reduce durata de folosire a nocturnei la meciurile din primele două eşaloane de fotbal

Alte campionate externe Publicat pe 9 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20854443/1/twitter-nocturna.jpg

Pro League, forul care conduce fotbalul profesionist belgian, va reduce durata folosirii nocturnei la meciurile din primul şi al doilea eşalon, începând din data de 16 septembrie, pentru a limita impactul crizei energetice, informează Belga.

Astfel, din data de 16 septembrie, la partidele din Jupiler Pro League nocturna se va aprinde cu o oră şi jumătate sau două ore înainte de start. La meciurile din Challenger Pro League, nocturna se va aprinde cu o oră şi un sfert înainte de start.

În prezent, nocturna se aprinde la meciuri cu trei ore înainte de start.

După meciuri, nocturna se va stinge la o oră după finalul jocului în primul eşalon şi la jumătate de oră după final în liga secundă. În prezent, nocturna se stinge după două ore de la terminarea meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri