Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Probleme fără sfârşit pentru Marc Marquez. El are din nou tulburări de vedere

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20647109/1/mar.jpg

Pilotul spaniol al echipei Honda Marc Marquez a căzut de două ori sâmbătă, în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Indonezei, şi încă o dată, rău, duminică, în tururile de încălzire, când a suferit un traumatism cranian. El a anunţat că suferă din nou de tulburări de vedere (diplopie), iar deocamdată nu se ştie când va reveni în competiţii.

Accidentul de duminică a fost grav, sextuplul campion mondial lovindu-se la cap şi suferind un traumatism cranian. El a pierdut controlul motocicletei, a fost proiectat în aer, apoi a căzut rău, rostogolindu-se de mai multe ori.

 "Am senzaţia de deja vu. În timpul zborului înapoi în Spania, am avut probleme cu vederea. Am decis la sosire să mergem la dr. Sanchez Dalmau şi mi-a confirmat că sufăr de un nou episod de diplopie (vedere dublă). Din fericire, este mai puţin grav decât cel de la sfârşitul anului trecut. Dar deocamdată trebuie să mă odihnesc şi să aştept să văd cum evoluează problema mea. Ca întotdeauna, vă mulţumesc tuturor pentru sprijin", a scris Marquez pe reţelele de socializare.

Marcquez traversează o perioadă groznică din cariera lui din cauza accidentărilor. El a ratat sezonul 2020 după ce a căzut în prima etapă şi a suferit o fractură de humerus drept, la 19 iulie 2020. De atunci, el a fost operat de trei ori şi cu greu a revenit la forma care l-a consacrat.

Pilotul spaniol a intrat în competiţie abia în etapa a treia a ediţiei 2021 a CM de MotoGP, dar nu a terminat sezonul, pentru că a avut din nou probleme. Spaniolul a ratat ultimele două etape, după ce a suferit, la finalul lunii octombrie, o comoţie cerebrală în urma unui accident la un antrenament off-road.

În prima etapă a actualului sezon, Marquez a ocupat locul 5 pe circuitul Lusail din Qatar, la 6 martie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele