Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Probleme mari pentru Adrian Mutu. Căpitanul naţionalei U-21 va fi suspendat pentru meciul cu Germania

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083177/1/marin.jpg

România pare că face un nou turneu de campionat continental U-21 de senzaţie. Elevii lui Adrian Mutu au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ţările de Jos, după un meci excelent, în care se putea obţine victoria.

Maghiarii au avut un început de meci curajos, care din fericire nu s-a soldat cu gol. Pe lângă jocul sub aşteptări, Adi Mutu nu va putea conta pe căpitanul Marius Marin pentru ultima partidă din grupă, contra Germaniei.

Fotbalistul celor de la Pisa a primit cartonaş galben, în minutul 6, pentru o intrare imprudentă la Szoke, ce a fost şi el avertizat, pentru o ieşire nervoasă la adresa jucătorului nostru, care a fost sancţionat şi în partida cu Ţările de Jos.

Este în vizorul lui FCSB

FCSB continuă goana după tineri jucători, iar Gigi Becali şi-a fixat următoarea ţintă. Este vorba despre Marius Marin, căpitanul naţionalei U-21.

Cei de la sport.ro susţin că latifundiarul din Pipera îl doreşte pe fotbalistul de la AC Pisa, pentru a forma o echipă puternică din vară, cu care să atace prezenţa în grupele unei cupe europene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele