Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Probleme mari pentru Edi Iordănescu înainte de partida cu Andorra: ”E un lanţ al nefericirii, sunt 4 accidentaţi!”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21075793/1/fb-echipa-nationala.jpg

România începe parcursul din preliminariile EURO 2024, sâmbătă, în deplasare, pe terenul Andorrei, de la ora 21:45! Tricolorii lui Edi Iordănescu au un program, teoretic, uşor în primele două runde, în urma confruntării de azi urmând să întâlnească Belarus, acasă.

Andorra şi România sunt la prima confruntare directă de mai bine de nouă ani, ultimul meci având loc în octombrie, 2013, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, atunci când, în deplasare, tricolorii învingeau cu 4-0, în urma golurilor marcate de Claudiu Keşeru, Bogdan Stancu, Gabriel Torje şi Costin Lazăr.

Acum, se întâlnesc în preliminariile EURO, în Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Belarus, Israel şi Kosovo.

Edi Iordănescu are bătăi de cap pentru postul de fundaş stânga. Bogdan Vătăjelu, Nicuşor Bancu şi Mario Camora sunt accidentaţi, iar Raul Opruţ, a patra variantă, este indisponibil.

”E un lanţ al nefericirii sunt 4 accidentaţi!”

”Din păcate, un lanţ al nefericirii. Dar e o campanie a calificării, nu a scuzelor. Trebuie să găsesc soluţii. Nu e uşor când se schimbă lucrurile de la o zi la alta, când ai 4 accidentaţi pe acelaşi post. Sper ca mâine să luăm decizia cea mai bună”, a declarat Edi Iordănescu la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri