Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Programul ”tricolorilor” U21 la EURO 2023

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21134336/1/u21.jpg

Selecţionerul Emil Săndoi a definitivat programul reprezentativei de tineret pe perioada turneului final ce va fi găzduit de ţara noastră şi Georgia, dar şi în cea premergătoare acestuia.

Potrivit frf.ro, tricolorii vor efectua vizita medicală şi se vor reuni pe data de 2 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde se vor pregăti până pe 5 iunie când este programată plecarea către Italia pentru un stagiu de pregătire de 7 zile.

Reprezentativa tricoloră va fi cazată la Hotel Miramonti din localitatea Bagno di Romagna. Stabilimentul dispune de toate condiţiile pentru o pregătire cât mai bună: teren propriu de antrenament cu gazon natural, teren cu gazon artificial, sală de fitness şi centru SPA.

Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi de FRF să nu se cazeze în acest hotel pe durata şederii Echipei Naţionale U21!

Tricolorii vor reveni în cantonament la 14 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde se vor pregăti pe toată perioada Campionatului European.

România va găzdui meciurile din Grupa B (la Bucureşti) şi Grupa D (la Cluj-Napoca), în timp ce Grupele A şi C se vor juca în Georgia. Tricolorii U21 vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua.

GRUPA A: Georgia, Portugalia, Belgia, Ţările de Jos
GRUPA B: ROMÂNIA, Spania, Ucraina, Croaţia
GRUPA C: Cehia, Anglia, Germania, Israel
GRUPA D: Norvegia, Elveţia, Franţa, Italia


Programul grupei B:

   Miercuri, 21 iunie

  •  19:00  Ucraina – Croaţia (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)
  •  21:45  România – Spania (Stadionul Ghencea, Bucureşti)

    Sâmbătă, 24 iunie

  •  19:00  România – Ucraina (Stadionul Ghencea, Bucureşti)
  •  21:45  Spania – Croaţia (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)

    Marţi, 27 iunie

  •  21:45  Croaţia – România (Stadionul Ghencea, Bucureşti)
  •  21:45  Spania – Ucraina (Stadionul Giuleşti, Bucureşti)
mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele