Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Proiect de anvergură Iaşi. S-a anunţat construirea celei mai mari săli polivalente din ţară

Special Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20550142/1/sala-iasi.jpg

Senatorul PSD Maricel Popa a scris miercuri, pe Facebook, că ministrul Dezvoltării, Cseke Attila s-a întâlnit joi dimineaţă la Iaşi cu reprezentanţi din administraţia publică şi că ar fi promis că în acest an vor fi alocate fondurile necesare pentru a începe construcţia unei săli polivalente în oraş, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.
 

"Cea mai mare sală polivalentă din ţară va fi la Iaşi. Ministrul a confirmat astăzi finanţarea", a afirmat senatorul PSD, Maricel Popa.
 
Liderul PSD Iaşi a mai precizat că noua sală se va face prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii şi că valoarea acesteia se ridică la aproximativ 213 milioane de lei.
 
Potrivit senatorului PSD Maricel Popa, ministrul Cseke Attila ar fi afirmat la întâlnirea cu autorităţile ieşene că tot în acest an va fi demarat un proiect pentru reabilitarea şi modernizarea Casei Pătrate, în care funcţionează în prezent Prefectura judeţului şi Consiliul Judeţean.
 
Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila se află joi la Iaşi, el având întâlniri cu şefii administraţiei ieşene, dar şi cu primari din judeţul Iaşi.

„Sala Polivalentă «Regina Maria» este gândită să găzduiască competiţii de gimnastică, handbal, baschet, volei, tenis etc. Sistemul audio-video va fi unul modern şi performant, la fel ca pe marile arene europene. Sala va fi folosită în permanenţă ca bază de antrenament pentru sportivi şi va găzdui competiţii de anvergură locală, regională, naţională şi internaţională. De asemenea, vom amenaja şi locuri de parcare suficiente, conexiunea către sală urmând să fie asigurată şi prin mijloacele de transport în comun”, a explicat primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele