adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Promisiunea lui Burleanu pentru Iordănescu: ”Poţi să tai în carne vie, chiar şi cu riscul de a mai rata încă o calificare!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20743539/1/frfro-iordanescu-1.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu nu a luat încă decizia de a continua la echipa naţională, după ce România a suferit trei înfrângeri şi a câştigat doar o singură dată în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia & Herţegovina (eşec 1-0 în deplasare), Muntenegru (eşecuri 1-0 în deplasare şi 3-0 acasă) şi Finlanda (victorie 1-0 acasă).

Sprijin total primit de Edward Iordănescu din partea lui Răzvan Burleanu

Edward Iordănescu s-a întâlnit joi, în ziua în care a împlinit 44 de ani, la ”Casa Fotbalului” cu Răzvan Burleanu, informează Gazeta Sporturilor. Întrevederea cu preşedintele FRF a fost una de criză, nu una programată din timp. Rezultatele dezamăgitoare l-au făcut pe Iordănescu junior să ia în calcul scenariul demisiei, însă Burleanu nu împărtăşeşte aceeaşi viziune.

”Ai sprijin total din partea Federaţiei, inclusiv pentru nişte decizii radicale! Poţi să tai în carne vie, să schimbi lotul după cum îţi doreşti, chiar şi cu riscul de a mai rata încă o calificare la un turneu final!”, i-a transmis preşedintele FRF lui Edward Iordănescu, conform sursei citate.

Drept răspuns, selecţionerul i-a cerut timp lui Burleanu ca să gândească soluţiii pentru o ”reformă” la nivelul primei reprezentative. Edward Iordănescu i-a atras atenţia preşedintelui forului că situaţia echipei naţionale nu reprezintă decât imaginea principală a dezastrului din fotbalul românesc, nu toate problemele!

”Fotbaliştii români ba joacă, ba nu joacă în campionatele din străinătate. Iar jucătorii din campionatul nostru fac parte din echipe care nu mai reuşesc să ajungă în grupele cupelor europene, cad pe capete în preliminarii. 

În astfel de condiţii e foarte greu ca aceiaşi fotbalişti care au probleme la cluburi să aibă succes la naţională.”, a fost răspunsul lui Iordănescu junior.

”Doar cu o reformă amplă, reală în tot fotbalul am mai putea obţine rezultate bune în mod constant”, i-a mai comunicat lui Burleanu fiul lui Anghel Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri