Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Promisiunea lui Burleanu pentru Iordănescu: ”Poţi să tai în carne vie, chiar şi cu riscul de a mai rata încă o calificare!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20743539/1/frfro-iordanescu-1.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu nu a luat încă decizia de a continua la echipa naţională, după ce România a suferit trei înfrângeri şi a câştigat doar o singură dată în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia & Herţegovina (eşec 1-0 în deplasare), Muntenegru (eşecuri 1-0 în deplasare şi 3-0 acasă) şi Finlanda (victorie 1-0 acasă).

Sprijin total primit de Edward Iordănescu din partea lui Răzvan Burleanu

Edward Iordănescu s-a întâlnit joi, în ziua în care a împlinit 44 de ani, la ”Casa Fotbalului” cu Răzvan Burleanu, informează Gazeta Sporturilor. Întrevederea cu preşedintele FRF a fost una de criză, nu una programată din timp. Rezultatele dezamăgitoare l-au făcut pe Iordănescu junior să ia în calcul scenariul demisiei, însă Burleanu nu împărtăşeşte aceeaşi viziune.

”Ai sprijin total din partea Federaţiei, inclusiv pentru nişte decizii radicale! Poţi să tai în carne vie, să schimbi lotul după cum îţi doreşti, chiar şi cu riscul de a mai rata încă o calificare la un turneu final!”, i-a transmis preşedintele FRF lui Edward Iordănescu, conform sursei citate.

Drept răspuns, selecţionerul i-a cerut timp lui Burleanu ca să gândească soluţiii pentru o ”reformă” la nivelul primei reprezentative. Edward Iordănescu i-a atras atenţia preşedintelui forului că situaţia echipei naţionale nu reprezintă decât imaginea principală a dezastrului din fotbalul românesc, nu toate problemele!

”Fotbaliştii români ba joacă, ba nu joacă în campionatele din străinătate. Iar jucătorii din campionatul nostru fac parte din echipe care nu mai reuşesc să ajungă în grupele cupelor europene, cad pe capete în preliminarii. 

În astfel de condiţii e foarte greu ca aceiaşi fotbalişti care au probleme la cluburi să aibă succes la naţională.”, a fost răspunsul lui Iordănescu junior.

”Doar cu o reformă amplă, reală în tot fotbalul am mai putea obţine rezultate bune în mod constant”, i-a mai comunicat lui Burleanu fiul lui Anghel Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri