adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Promisiunea lui Ianis Hagi pentru suporterii României: ”Vom scoate lumea în stradă!”

Echipa nationala Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20742550/1/romania-islanda-preliminariile-cm-2022-11-11-2021-1.jpg

Ianis Hagi continuă să fie optimist, chiar dacă rezultatele echipei naţionale de fotbal a României sunt mult sub aşteptările suporterilor şi chiar şi sub valoarea cel puţin teoretică a elevilor lui Edward Iordănescu.

Şeptarul lui Rangers nu are niciun dubiu că generaţia sa va reuşi să scoată lumea în stradă, la fel cum s-a întâmplat şi la tineret în 2019.

”Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta şi la echipa mare. Visez la aceste calificări. Nu mi-a greu să port acest nume, mi-a fost la un moment dat. M-am obişnuit, am acceptat numele, sunt mândru de numele acesta.

Poate fi foarte greu, dar dacă îl foloseşti ca motivaţie sau ambiţie te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezeşte zi de zi dimineaţa şi mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Când eram mic, îmi era greu, oamenii mă arătau cu degetul, auzeam chestii din tribună de la părinţi. Cred că numele m-a ajutat foarte mult în viaţă, în termen de motivaţie. E lucrul care mă face să vreau să devin mai bun”, a declarat Ianis Hagi pentru Antena Sport, înaintea partidelor cu Finlanda şi Muntenegru.

Două goluri în 23 de selecţii a semnat Ianis Hagi pentru prima reprezentativă a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri