Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

PSG a ajuns la varianta Christophe Galtier după ce Zinedine Zidane a refuzat ofertele. Informaţiile apărute în Franţa

PSG Publicat pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20755014/1/psg-11.jpg

Christophe Galtier a plecat de la Nice, motiv pentru care presa din Franţa anunţă că antrenorul de 55 de ani va fi noul tehnician al PSG-ului! Principalul a plecat după numai un sezon de la Nice, astfel că mai mulţi jurnalişti din ”Hexagon” anunţă că mutarea este la un pas să se facă, numirea urmând să fie oficializată în câteva zile.

Lucien Favre i-a luat locul lui Christophe Galtier, dar acesta din urmă a avut rezultate destul de bune la Nice sezonul trecut, în care a adunat o medie de 1.84 puncte pe meci în 43 de partide.

PSG a ajuns la varianta Galtier pentru că nenumăratele negocieri cu Zinedine Zidane au căzut de mai multe ori. PSG nu are rezultatele pe care le doreşte, în ciuda investiţiilor pe care le-a făcut la nivelul lotului de jucători, astfel că oamenii din conducere vor, mai nou, să schimbe antrenorul. Să îl înlăture pe Mauricio Pochettino şi să îl aducă în locul acestuia pe nimeni altul decât Zinedine Zidane, despre care s-a tot zvonit în timp că e dorit de gruparea pariziană.

Şi în această vară se vorbeşte despre posibila vernire a francezului la PSG, dar Zidane a refuzat. Ar fi fost foarte aproape să bată palma cu campioana Franţei, doar că s-a răzgândit în ultimul moment pentru că vrea să dea curs unei alte eventuale propuneri, de a pregăti naţionala Franţei.

PSG era pregătită, potrivit presei din Franţa, să facă anunţul venirii lui Zinedine Zidane, doar că antrenorul a spus pas în ultimul moment pentru a prelua naţionala care acum se află pe mâna lui Didier Deschamps.

Astfel, campioana Franţei a ajuns la varianta Christophe Galtier.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele