Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

PSG nu şi-a încheiat campania de achiziţii din această vară. Parizienii îl vor şi pe Fabian Ruiz

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20809133/1/ruiz.jpg

Paris Saint-Germain nu şi-a încheiat campania de achiziţii din această vară, chiar dacă au adus câţiva jucători fabuloşi şi lotul lor arată senzaţional.

Parizienii mai vor un jucător în compartimentul median, iar Fabian Ruiz (26 de ani) este alegerea lui Luis Campos, noul preşedinte al lui PSG. Spaniolul lui Napoli a fost un jucător curtat de mai multe echipe în trecut, dar suma pe care o cerea Napoli în schimbul lui a fost considerată prea mare de multe forţe ale Europei. 

Nu şi de PSG, care vrea să profite de faptul că spaniolul intră în ultimul an de contract şi pot să îl aducă pentru o sumă mai mică. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Fabian Ruiz s-a înţeles deja cu formaţia din capitala Franţei, iar negocierile cu Napoli sunt aproape de final. Tot el dezvălui că şi Real Madrid l-ar fi dorit pe mijlocaş, dar voiau să îl ia liber de contract, în vara lui 2023.

Pe lângă transferul lui Fabian Ruiz, cele două cluburi negociază şi venirea la Napoli a portarului Keylor Navas, care pare că nu vrea să rămână rezerva lui Donnarumma la PSG.

  • Fabian Ruiz este cotat la 55 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermarkt.com.
  • Mijlocaşul spaniol a reuşit 22 de goluri şi a oferit 15 pase de gol, în 166 de meciuri disputate în tricoul lui Napoli.
mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele