Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Csikszereda 2-0. Ciucanii au un final de play-off foarte slab VIDEO | Corvinul - Csikszereda 2-0. Ciucanii au un final de play-off foarte slab
”Vedem dacă va accepta”. FCSB vrea să îşi asigure serviciile unui fotbalist experimentat ”Vedem dacă va accepta”. FCSB vrea să îşi asigure serviciile unui fotbalist experimentat
E gata! ”U” Cluj are antrenor! A semnat pe doi ani E gata! ”U” Cluj are antrenor! A semnat pe doi ani
Edi Iordănescu, în atenţia unui club mare din Arabia Saudită. I se oferă un salariu astronomic Edi Iordănescu, în atenţia unui club mare din Arabia Saudită. I se oferă un salariu astronomic
Sancţiune dură primită de Rapid, pentru materialele pirotehnice aruncate de fani pe teren la meciul cu Universitatea Craiova Sancţiune dură primită de Rapid, pentru materialele pirotehnice aruncate de fani pe teren la meciul cu Universitatea Craiova
Finala Ligii Naţionale debutează duminică, între campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea Finala Ligii Naţionale debutează duminică, între campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea

PSG nu stă degeaba după ce Mbappe şi-a anunţat plecarea! Ce planuri au parizienii

PSG Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21494737/1/profimedia-0825069019.jpg

Kylian Mbappe s-a hotărât în ceea ce priveşte viitorul său şi va pleca de la PSG.

Superstarul francez se află în ultimele două luni de contract cu PSG şi nu îşi va mai prelungi angajamentul, iar din vară va deveni liber de contract. Mbappe vrea să îşi îndeplinească visul de când era copil şi să semneze cu Real Madrid.

Clubul spaniol i-a propus atacantului un salariu de 35 de milioane de euro pe an, plus un bonus de instalare de 125 de milioane de euro.

PSG trece la fapte

După ce în vară va rămâne fără cel mai important jucător, parizienii şi-au făcut deja planuri şi au în vizor nu mai puţin de trei transferuri de top.

Conform jurnalistului de specialitate Fabrizio Romano, cei de la PSG vor să aducă un atacant care să îl înlocuiască pe Kylian Mbappe. Totodată, pe lista de transferuri a liderului din Franţa se mai află Bernardo Silva, Bruno Guimaraes, Leny Yoro şi Matthijs de Ligt.

Bernardo Silva (29 de ani), mijlocaşul celor de la Manchester City, a bifat în acest sezon pentru campioana Angliei 26 de meciuri în care a marcat de 7 ori şi a livrat 4 pase deicisive. Superstarul portughez mai are contract cu cetăţenii până în vara anului 2026.

Bruno Guimaraes (26 de ani) este mijlocaşul lui Newscastle, formaţie pentru care a bifat 3 goluri şi 6 pase decisive în 31 de meciuri în toate competiţiile. Fotbalistul brazilian are un contract valabil cu coţofenele până în vara lui 2028.

Leny Yoro este un fundaş în vârstă de doar 18 ani, titular incontestabil pe banca celor de la Lille, pentru care a reuşit să înscrie şi două goluri în acest sezon de Ligue 1. Contractul apărătorului central expiră în vara anului viitor.

Matthjis de Ligt nu a avut un sezon strălucit la Bayern, având parte de mai multe accidentări. Fundaşul central a jucat doar 16 meciuri în toate competiţiile şi a marcat de două ori. Fotbalistul olandez mai are contract cu formaţia germană până în 2027.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele