Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

PSG s-a reorientat. Antonio Conte, în cărţi pentru preluarea echipei din vară. UPDATE: Pe listă se află, mai nou, şi Joachim Low

PSG Publicat pe 3 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20683138/1/thefacom-2.jpg

UPDATE marţi (3 mai), ora 16:11: PSG mai are un antrenor pe listă, pe Joachim Low, fostul seleţioner al naţionalei Germaniei, care este liber de contract în acest moment. Astfel, cum situaţia lui Conte este una incertă, mai ales prin prisma faptului că vrea un salariu destul de mare, de multe milioane de euro, parizienii ar putea să discute cu neamţul, dar rămâne de văzut în ce condiţii s-ar putea întâmpla asta.

Contractul cu Germania s-a terminat în vara anului trecut, dar ultima perioadă la naţională nu a fost cea mai bună, având rezultate nu foarte convingătoare.


UPDATE marţi (26 aprilie), ora 22:14: Tehnicianul italian Antonio Conte le-ar fi cerut conducătorilor de la Paris Saint-Germain să îi dea un salariu aproape dublu faţă de cel pe care îl încasează acum de la Tottenham Hotspur, informează mirror.co.uk.

Potrivit RMC Sport, Conte are în prezent un salariu estimat la 17 milioane de euro pe an la Tottenham, după ce l-a înlocuit pe Nuno Espirito Santo, în octombrie. El speră să ajungă la aproximativ 30 de milioane de euro la PSG, ceea ce l-ar face unul dintre cel mai bine plătiţi antrenor din Europa, alături de Diego Simeone de la Atletico Madrid (40 de milioane de euro brut).

De asemenea, el doreşte să i se alăture la PSG Gianluca Petrachi, ca director sportiv, şi ar dori o "curăţenie" în lotul de jucători al parizienilor. Acest lucru se adaugă la faptul că a identificat deja potenţiale ţinte pentru perioada de transferuri din vară.

Antonio Conte, 52 de ani, a mai antrenat în carieră la nivel înalt echipele Atalanta, Juventus, Chelsea, Inter Milano şi naţionala Italiei.

PSG ar urma să se despartă de antrenorul Mauricio Pochettino la finalul sezonului, a scris, luni, Le Parisien, care a precizat că nici tehnicianul, nici clubul nu doresc să continue colaborarea.

Sub conducerea argentinianului, PSG nu a reuşit decât titlul în Ligue 1 şi a părăsit prematur atât Liga Campionilor, cât şi Cupa Franţei, în ciuda unei campanii de transferuri de excepţie realizată vara trecută.

The Mirror notează că Pochettino ar putea reveni la Tottenham, dacă Antonio Conte va părăsi echipa londoneză, cu care mai are contract până în vara anului 2023.


PSG este decisă să renunţe la Mauricio Pochettino la finalul acestui sezon, iar acum conducerea ia în calcul mai multe variante. Principala este Zinedine Zidane, dar fostul tehnician al Realului evită să dea un răspuns deocamdată, astfel că parizienii se îndreaptă către altă variantă, una total surprinzătoare: Antonio Conte.

UPDATE luni (25 aprilie), ora 17:09: Apar noi informaţii în ceea ce priveşte posibila numire a lui Conte din vară. Ultimele detalii aduc în discuţie faptul că italianul chiar s-a autopropus la PSG, chiar dacă acum e sub contract cu Tottenham.


Informaţiile iniţiale 

Zidane ar vrea să preia naţionala Franţei, iar PSG nu este dispusă să mai aştepte prea mult timp un răspuns al fostului Balon de Aur. Acum, locul 1 din Ligue 1 este interesată de un antrenor sub contract, Antonio Conte, care mai are acord cu Tottenham până în vara anului următor.

Se pare că italianul este dispus să renunţe la înţelgerea cu englezii, mai ales că ar prelua una dintre cele mai purternice formaţii din lume, cu care ar putea să câştige multe trofee.

Având în vedere că toată Europa ştie că Mauricio Pochettino nu va fi păstrat după colapsul din optimile Champios League, eşecul din Cupa Franţei şi problemele cu suporterii echipei”, scrie presa din Franţa.

PSG – Lens, sâmbătă, ora 22:00, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro

Partida PSG - Lens, din etapa 34 de Ligue 1, va avea loc sâmbătă, la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Parizienii vin după o serie de 4 victorii consecutive, sunt într-o formă excepţională şi se află la 15 puncte de locul 2, ocupat de Marseille. De cealaltă parte, ocupanta locului 7, Lens are 3 victorii consecutive şi pare că e capabilă să îi pună probleme lui PSG.

Istoricul ultimelor 5 înfruntări dintre cele două echipe înclină balanţa înspre PSG, care a câştigat de 3 ori, dar în acest sezon partida din decembrie s-a încheiat 1-1. Mauricio Pochettino nu va putea conta pe nume mari din lotul lui, printre acele nume se numără şi Leo Messi, care are şanse mici să joace, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile.

Partida acesta poate fi una decisivă în ceea ce priveşte titlul de campioană în Franţa, cu o victorie PSG câştigă matematic campionatul, fără să mai conteze ce rezultat înregistrează Marseille. Acesta ar fi titlul cu numărul 10 pentru echipa din capitala Franţei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele