Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

PSG transferă doi super-fotbalişti pentru numai 40 de milioane de euro! Cum dă campioana Franţei o dublă lovitură

PSG Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20840507/1/psg-2022-1.jpg

PSG nu se opreşte din transferuri şi vrea să mai aducă doi jucători importanţi, din Italia şi Spania. Chiar dacă au un lot stufos şi valoros, parizienii, în încercarea de a lua Liga Campionilor, vor să îi aducă, până la terminarea ferestrei de mercato, pe Fabian Ruiz (26 de ani), acum la Napoli, şi pe Carlos Soler (25 de ani), de la Valencia.

În plus, campioana Franţei îi poate semna pentru sume foarte mici de bani, în contextul cotelor lor de piaţă. Se foloseşte de un detaliu important, anume că Ruiz şi Soler îşi termină contractele în vara anului următor.

Referitor la Ruiz, mijlocaş central, se pare că lucrurile sunt clare în ceea ce-l priveşte conform presei internaţionale, iar el va ajunge, în cele din urmă, la PSG, pentru numai 23 de milioane de euro.

În privinţa lui Soler, suma e una şi mai mică. Deşi Valencia vrea în jur de 40 de milioane de euro în schimbul jucătorului, s-ar putea mulţumi cu doar 17 milioane de euro, asta pentru a nu-l pierde gratis începând cu pauza de iarnă, când va intra în ultimele şase luni.

Astfel, PSG are ocazia să ia doi fotbalişti care ar putea juca fără probleme la orice echipă importantă din Europa, pentru numai 40 de milioane de euro.

Fundaşul Kehrer, transferat de PSG la West Ham pentru 16 milioane de euro

Pentru a nu încălca fair-play-ul financiar, PSG este nevoită să şi renunţe la anumiţi jucători, iar recent l-a vândut pe Fundaşul Kehrer. A fost transferat în Premier League, la West Ham United, pentru 16 milioane de euro.

Clubul englez a oficializat sosirea lui Kehrer, un internaţional german în vârstă de 25 de ani, care a semnat un contract  pe patru sezoane, dar care conţine o opţiune pentru încă doi ani.

Kehrer a venit la PSG în 2018 din Germania, de la Schalke 04, pentru 38 de milioane de euro şi a jucat 128 de meciuri pentru echipa franceză.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele