Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

PSG va fi sancţionată de UEFA după meciul cu Maccabi Haifa

PSG Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20901342/1/2a.jpg

UEFA va sancţiona clubul francez PSG pentru utilizarea de petarde şi pentru afişarea unor mesaje de natură politică în meciul de marţi, cu Macabi Haifa, a dezvăluit joi cotidianul francez L’Equipe.

Bazându-se pe informaţii furnizate de surse de la Nyon, L’Equipe scrie că UEFA va deschide o procedură disciplinară împotriva echipei Paris SG, după incidentele survenit la meciul de marţi seară, cu Maccabi Haifa.

Unul din capetele de acuzare este acela că după începerea partidei, ultraşii parizieni au fluturat mai multe steguleţe cu însemnele Palestinei arborând şi un banner cu mesajul ”Gaza există, gaza rezistă, pentru o Palestină liberă”

Cazul ar putea fi examinat de UEFA în cursul lunii noiembrie, iatâr PSG riscă să primească o amendă consistentă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele