Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

PUNCTUL CARE ADUCE TITLUL. CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, DUMINICĂ, ORA 21:00, PE LOOK PLUS

Video Publicat pe 10 mai 2019
mail-share icon Email

La fel ca şi anul trecut, CFR Cluj o întâlneşte din nou pe Universitatea Craiova în etapele finale. Ardelenii sunt la un singur punct de al cincilea titlu. Formaţia din Gruia poate bifa, de asemenea, şi o premieră. Poate lua pentru prima dată campionatul doi ani la rând.

La rândul său, Dan Petrescu îşi poate trece în palmares al treilea titlu ca antrenor. Anul trecut a reuşit tot cu CFR, iar în 2009 cu Unirea Urziceni. Meciul care poate decide titlul e duminică, de la ora 21:00, în Gruia. Partida va fi transmisă în direct pe LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele